Παιχνίδια, δώρα, ευχές και σημαντικές παρουσίες στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της PAO SOCCER SCHOOL ΑΛΙΜΟΥ!

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά PAO SOCCER SCHOOL ΑΛΙΜΟΥ, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο POSEIDON.Η χριστουγεννιάτικη γιορτή έκρυβε, αρκετές εκπλήξεις!

Ο ΠΑΝΑΘΑΣ ,η αγαπημένη μας μασκώτ, υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους.

Ξωτικά του Αι-Βασίλη, έπαιξαν και διασκέδασαν  τα παιδιά.

Δώρα κι ευχές μοίρασε στα παιδιά ο Άγιος Βασίλης με την βοήθεια των προπονητών τους.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους , ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός & Διευθύνοντας Σύμβουλος των “πράσινων” Σχολών κ.Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Αλίμου κ.Ανδρέας Κονδύλης, οι κύριοι Αντώνης Πολυκανδριώτης και Μανώλης Ματσαδές ,Εμπορικός Διευθυντής και Διευθυντής Marketing της ΠΑΕ ΠΑΟ , ο συντονιστής του Δικτύου των Σχολών κ.Σταμάτης Αργύρης και οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού Κώστας Μπατσινίλας, Ανδρέας Λαγωνικάκης, και Μανώλης Παπαδάκης.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας έφτιαξαν χειροτεχνίες, έπαιξαν, διαγωνίστηκαν στο τραγούδι και στο χορό ,και απέσπασαν τα χειροκροτήματα των όλων των παρευρισκόμενων .

Θερμό χαιρετισμό απεύθυναν οι κ.Βασίλης Κωνσταντίνου, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, και ο Δήμαρχος Αλίμου κ.Ανδρέας Κονδύλης, οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, και ανανέωσαν το ραντεβού με τους μικρούς και τους… μεγάλους φίλους για του χρόνου!

No Comments Yet.

Add Your Comment