Εγγραφές περιόδου 2017-2018

Εγγραφές & Μηνιαία Συνδρομή Ακαδημίας 2017 – 2018

Οι Εγγραφές ξεκινούν από την 31η Αυγούστου. Μπορείτε να προσέρχεστε στις εγκαταστάσεις της Επτανήσου 8, Άλιμος.

Εγγραφές στα τμήματα γίνονται μόνο με την πληρωμή του Παράβολου Εγγραφής στην Ακαδημία, κόστους 25 ευρώ, τα οποία καταβάλλονται άμεσα από την Ακαδημία μας στη PSS της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ .

Θα δεχόμαστε νέα μέλη καθ’ όλη την διάρκεια της 9μηνης περιόδου (Σεπτέμβριος – Μάιος).

Για την εγγραφή χρειάζονται :

  1. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ  ΓΕΝΝΗΣΗΣ  ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
  2. ΒΕΒΑΙΩΣΗ  ΓΙΑΤΡΟΥ
  3. 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κάθε εγγραφή ,δώρο ένα προπονητικό σετ.

Για το 2017-2018, η μηνιαία συνδρομή είναι 40 ευρώ για όλα τα τμήματα, εκτός των Αγωνιστικών τμημάτων που ορίζεται στα 45 ευρώ.

Σε περίπτωση συμπλήρωσης του τμήματος, δημιουργείται αυτόματα νέο τμήμα σε μέρες και ώρες, που δεν περιγράφονται στον πίνακα με το Πρόγραμμα της Ακαδημίας που σας έχει δοθεί.

Διευκρινίζονται τα παρακάτω

  • Οι πληρωμές γίνονται κάθε μήνα και συγκεκριμένα το πρώτο 5μερο του μήνα. Σε περίπτωση μη καταβολής των διδάκτρων, ο αθλητής δεν θα γίνεται δεκτός στις προπονήσεις ενώ θα υπάρχει σιωπηρός αποκλεισμός από τις αποστολές αγώνων. Αποδεικτικό στοιχείο πληρωμής της εγγραφής ή της συνδρομής αποτελεί μόνο η απόδειξη της γραμματείας.
  • Δεν επιστρέφονται χρήματα, για οποιοδήποτε λόγο αποχώρησης του αθλητή από την Ακαδημία PAO SOCCER SCHOOL ΑΛΙΜΟΥ. Σε περίπτωση διακοπής η επανεγγραφή, ξαναπληρώνεται διότι θα έχει γίνει διαγραφή από τα μητρώα της PSS.
  • Επίσης, η  απουσία των αθλητών από τις προπονήσεις, για οποιοδήποτε λόγο , δεν σημαίνει ότι διακόπτεται η υποχρέωση καταβολής της συνδρομής, ενώ παράλληλα δεν επιστρέφεται και δεν εκπίπτει διότι η όλη οργάνωση και έξοδα του τμήματος παραμένουν αναλλοίωτα.

EXTRA ΠΑΡΟΧΗ

Τα μέλη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, έχουν έκπτωση στο παράβολο εγγραφής κι έτσι  αντί για 25 ευρώ πληρώνουν 12 ευρώ.

Για να γίνει αυτό , θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να μας επιδείξει τη κάρτα μέλους.

 

Συνάντηση Γονέων της PSS ΑΛΙΜΟΥ : 31 Αυγούστου 2016

Tην Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας , περιμένουμε όλους τους γονείς των αθλητών μας, όπου θα υπάρχει ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων της περιόδου 2016-2017, τα τμήματα, το πλάνο για τη νέα σεζόν και τα νέα δεδομένα του επίσημου δικτύου των PANATHINAIKOS Soccer Schools.

Για τα group και τις ώρες συνάντησης θα  ενημερωθείτε σύντομα.

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας για τη νέα σεζόν 2017-2018 θα ξεκινήσουν 31-8-2017 και θα ολοκληρωθούν 31-5-2018. Τα αγωνιστικά τμήματα εφόσον έχουν υποχρεώσεις μπορεί να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μέχρι και τις 31-5-2018.

Eγγραφές περιόδου 2017-2018

Εγγραφές στα τμήματα γίνονται μόνο με την πληρωμή της εγγραφής στην Ακαδημία, κόστος 25 €. Τα 25 ευρώ της εγγραφής καταβάλλονται από την Ακαδημία μας στη PSS.